@vvoorded volgen
Verhaaltje voor de dorst, korte erotische verhalen van goede schrijvers.

Animaal

We zijn naar Artis geweest. Leuk naar aapjes kijken met een vent van in de 30 ter ere van mijn verjaardag. Ik ben namelijk 21 geworden en ik vind Artis nog wel leuk dus ik wil daar heen. Dit was onze date en mijn cadeau was een enorme Artisdepartis. Ik ben inmiddels een grote zelfstandige meid en vraag daarom na ons dierentuin bezoek of hij bij mij een hapje wilt eten. Thuis afspreken om te eten is net zoiets als “samen een filmpje kijken” als er nog geen seksuele uitspattingen zijn geweest. Je weet dondersgoed dat de dvd speler niet eens aan gaat. Als hij al aan gaat wordt er voor een kut film gekozen zodat je tijdens het tongen niets spannends op het scherm mist. Met die theorie in mijn achterhoofd besluit ik iets te gaan koken wat ik niet kan zodat we het eten net zo goed over kunnen slaan: lasagne.

Thuis laat ik hem nog wat stoere mannen dingen doen. “Ik krijg dat apparaat écht niet aan de praat, wil jij er misschien even naar kijken?” Mannen houden daarvan. Ik ben de vrouw in nood en zij slachten de draak wel even voor me. Dit is als een soort voorspel voor ze. “Kom maar schatje, ik red je wel.” Alleen is de draak nu een UPC mediabox. Mijn held heeft hem gefixt en ik heb honger, maar niet in de ingezakte kleffe lasagne. Pikdrift, dat heb ik. Ik dacht het niet hardop maar schijnbaar druipt de drift van me af. Alsof we eindelijk los mogen trekken we elkaars kleren uit en kunnen we onze dierlijke lusten eindelijk op elkaar botvieren. Deze man is goed, dat zag ik meteen dus ik moet extra mijn best doen. Ik moet laten zien dat ondanks de 10 jaar leeftijdsverschil ook ik mijn talenten heb weten te ontwikkelen.

Mijn held is perfect. Met dat lichaam van hem is hij zo uit een vunzig blaadje voor vrouwen komen wandelen. Als hij op de cover stond hadden joggingpakhuisvrouwen al soppend naar het bladen rek getuurd in de hoop ooit zo’n gast tussen hun benen te mogen verwelkomen. Maar hij is nu naakt en perfect bij mij. Normaal pijp ik niet meteen de eerste keer in bed, dan heeft hij nog iets om naar uit te kijken. Mijn zuigkunsten zijn namelijk mijn unique selling point maar nu geef ik alles in één keer. Na mijn trukendoos opengetrokken te hebben en een paar diepe halen houdt hij het al niet meer en treed hij het hof der wonderen binnen. Al grommend en krassend gaan we tekeer, daar kunnen de dierentuin dieren nog een puntje aan zuigen. Onze lichamen glijden over elkaar heen van het zweet. Ik heb het zo heet. Als hij naar beneden treed om daar een vies verhaaltje aan mijn kutje te vertellen krijg ik het nog warmer. Ik heb geen idee waar het over gaat, alleen dat het een happy ending heeft. Met harde stoten komt hij weer in mij en uiteindelijk storten we in elkaar. Dit was beestachtig. Ik ben helemaal van de wereld af gesekst tot ik plotseling word teruggeroepen door het woeste gebrul van mijn maag. Maar mijn lasagne is al koud.

Potverdorie.

Verhaal door de oneindig sexy Sacha de Boer —————- illustratie door Joey van Koningsbruggen