@vvoorded volgen
Mick Johan - Een kut lust alles

Een kut lust alles

Ik zou een lang en redelijk vermakelijk verhaal kunnen schrijven over hoe ik haar ontmoet had, wat ze droeg, of waarom ik juist haar moest hebben op die bewuste avond, maar dat is allemaal ondergeschikt aan wat nog komen gaat.

Zogezegd komt het dus hier op aan: Zij ging met mij mee.
Godzijdank besloot ze er eenmaal bij mij thuis niet veel woorden meer aan vuil te maken; toen de deur zich achter ons gesloten had wierp ze zich op me met het schuchtere enthousiasme van een hyena. De hyena leeft van de afdankertjes van grotere jagers, en ik stelde me voor dat deze dame op andere avonden ook als laatste in de club gasten van de grond vrat, af en toe woest opkijkend met een kin vol bloed. Ze zag er niet uit, en ik vervloekte mezelf zachtjes dat ik weer zoveel gedachten had terwijl mijn tong een eigen leven in haar mond leek te leiden.

Niet veel later lag er van alles op de grond. Voorwerpen die zich eerst nog op tafels en kasten bevonden, en aan onze lichamen. Ik zette haar, nu volledig naakt, op tafel. Gretig greep ze mijn pik en mijn voorhuid zat meteen niet lekker. Fuck it, dat kun je soms hebben. Mijn nieuwsgierige vinger vond zich met omwegen een weg naar het epicentrum van de geslachtsdaad. Hmmmmm. Twee hele avonden werden één in een viezige speekselmix en zo ook onze hete, steeds zwaardere adem. Er zat de hele tijd een lok van haar haar in mijn mond waar ik echt geil van werd. (Ademt/huivert/kreunt). Haar warme vlees trok zich belonend vacuüm om mijn vinger en plotseling bedacht ik me hoe een kut alles lust. Die gedachte overvalt me vaker op dit soort momenten van dit soort nachten. Nachten die me mee de diepte in trekken als een zinkend cruiseschip, steeds verder van het licht, dieper de vergetelheid in. Midden in die nachten, als de razernij de kleur van mijn bloed verandert en een warme vulva mijn vinger omhelst met het blinde vertrouwen van een pasgeboren kind, overvalt deze gedachte mij: een kut lust alles.

Ik zal dit even uitleggen.

Ik ben een man met vieze handen. Ik eet met mijn handen, ik zit overal aan, ik was mijn handen niet na het plassen; hygiëne doet me gewoon niet zoveel. Dat is goed voor je weerstand en, wat handen wassen na het plassen betreft, mijn pik is vrijwel altijd schoner dan mijn handen. Poepen is een ander verhaal, maar dat terzijde.
Vroeger was ik een buitenspeeljoch pur sang, met vlekken op mijn shirt, gaten in mijn broek en rouwrandjes onder mijn nagels. Mijn moeder vond dat onverzorgd en vies en zei dikwijls; “Je draagt de hele dag onder je nagels, viezerik!”
In mijn hoofd werden de zwarte rouwrandjes de dagboeken van mijn nagels. Aan de hand ervan ging ik na waaruit de dag bestaan had: een fietsketting die ik erop gelegd had, een opengepulkt wondje, onbeperkt spareribs eten, houtskooltekeningen van een dik naaktmodel op de kunstacademie, nieuwe skateboardwieltjes en oude lagers, de hele fucking dag kip-shashliks prikken bij een slager als vakantiebaantje, etcetera.
Ik begon het ook bij anderen te lezen, ik was het rouwrandjes-equivalent van Derek Ogilvie. Nogal een raar specialisme wat ik nooit echt met anderen gedeeld heb, omdat het, nou ja, misschien omdat ik heus wel wist dat het wel meer een afwijking was dan een specialisme. Maar goed. Op een bepaalde leeftijd begon ook ik meisjes te vingeren. Het toeval wil dat dit veelal aan het einde van de dag gebeurde. Op hockey- en schoolfeestjes, of gewoon na het eten, na school of na het uitgaan. Als ik dan thuis mijn rouwrandjes bekeek, was alles anders. De helderheid was er vanaf, het was alsof ik door gezandstraald glas naar mijn nagels keek: alsof ik op instagram de vagijnen-filter had aangeklikt. Geschrokken en verward kon ik maar één constatering maken: de kut had van mijn dag gesnoept.

En mijn hele dag rook ook naar kut, maar dat was een stuk minder erg, want ik masturbeerde me vaak nog op de bedompte geur van een jonge schede aan mijn vingers.
Hoe meer meisjes mijn vieze vingers in hun warmte lieten, des te helderder ontwikkelde deze gedachte zich. De preut is een schaamteloze omnivoor; de hondentong onder de geslachtsdelen. Een flamoes slaakt beledigd een tjoerie bij het aangezicht van een fles ‘Intiemverzorgende Chilly-gel’. Vaginale douches, bitch please. Typische uitvinding van een man met smetvrees.

Terwijl ik dit denk spuug ik in het kutje waar zojuist mijn vingers in zaten. De toppen van mijn duimen maken ruimte in haar vlees voor mijn met whisky en sigaretten beslagen tong, waarmee het speeksel zachtjes in haar rosette druk. Mmmh. Het topje van mijn neus hangt in haar drijfnatte schede en ik haal mijn tong omhoog. Godverdomme, wat een heerlijke poes.
Alle gedachten verdwijnen in de kolkende diepte die ook deze nacht rijk is. Ik sluit mijn ogen en dompel me onder in haar drukkende omhelzing.
Als ik de volgende ochtend een sigaret aanneem van de heerlijke deerne die zich in mijn bed bevindt (ik had geen ontbijt), pakt ze mijn hand beet en trekt een gezicht vol walging.

“Oh my god, jij hebt echt de goorste nagels ever.”

Geschreven door: Mick Johan
Illustratie door: Josse Blase

Mick Johan is schrijver, fulltime kunstenaar en heeft een zwak voor goede Kung Fu films. Hij was de helft van Miktor en Molf, maakte artwork voor o.a. De Jeugd van Tegenwoordig en was hoofdredacteur van Vice.