@vvoorded volgen
Fursa Marunid

Gulzige vulva

We waren niet ouder dan negentien. Ze kwam langs en liep door naar het steegje welke het bos in liep. Ik volgde haar een minuutje of tien en kwam haar weer tegen aan het eind van de steeg. Voor de rest waren er alleen maar bomen en struiken om ons heen. Het zonlicht drong maar matig door de kruinen van de bomen heen maar het was niet donker, er waren ook kale plekken. We hadden maar weinig tijd, ze moest gauw weer naar huis, dus ze kleedde zich snel uit en ging op het gras liggen.

De zijkanten van haar dijen, ter hoogte van de vagina, waren glibberig nat. Net onder de clitoris kwam er schuimachtig heldere geiligheid opborrelen. Haar strakke poes greep zich als een bankschroef over mijn lid heen en het leek alsof rollers over de diameter van mijn lid heen en weer werden gerold. Haar vagina was zo hongerig dat ze bij elke slag met haar billen een aantal centimeters opveerde om de volgende duw die ik gaf zuigend op te vangen.

Een paar dagen daarna kwam ze bij me thuis. Ik ging languit liggen en ze beet zacht aan mijn potlood. Ik streek met mijn tong over haar clit en stopte het puntje van mijn tong in haar peristaltisch trekkende vagina. Ik mocht van geluk spreken dat ze mijn tong niet met haar vagina afbeet, zo heftig klopte het daar open en dicht. Ze veerde overeind en liet zich helemaal high van begeerte op mijn volle erectie zakken. Ze bleef in die houding stil op me liggen en schokte af en toe met haar fraaie, ronde billen. Mijn jongeheer zat in de mangel en werd gekneed als het deeg in een deegmachine. Krampachtig probeerde ik het opkomend orgasme te onderdrukken. Daarvoor bedacht ik een tactiek. Ik trok me met een opstandige ruk eruit. “Laten we een andere stand proberen,” zei ik, wetende dat het orgasme door dit oponthoud van standje wisselen kon worden gerekt. Ze keek een beetje geïrriteerd want ze stond op het punt om zich weer daverend te laten gaan.
Op zijn paters lag ze daar, de schaamlippen bewogen mee op een onbekend ritme van diep verlangen.

Ik boog me naar haar tepel en likte rollend met mijn tong aan de voet van de tepel, af en toe raakte ik de tepel eventjes aan. “Naai mi,” zei ze in het Sranan, “naai mi no no de”. Neuk me nu direct. Ik wreef het voorste stuk van mijn lid over haar ‘kokend hete’ vagina tot de venusheuvel en stak hem een heel klein stukje erin. Alleen de eikel zat in haar lekkere trekkende poes. Mijn eikel kreeg een massage waar een Thaise een puntje aan kan zuigen. De rest stak ik met een ferme duw helemaal erin, ze slaakte een schrille kreet van verrukking en kwam klaar alsof ze een stuipaanval kreeg. Ik hield haar stevig vast, de ongecontroleerde bewegingen van haar brachten me bijna uit balans, maar ik zorgde ervoor dat ik in haar bleef zitten. Zodra ik een beetje minder weerstand merkte gaf ik weer een serie stoten in haar heftig walsende vagina. Daarna namen wij enkele gelegenheid te baat om elkaar van onderen te ontmoeten.

Door Fursa Marunid

illustratie van Joey van Koningsbruggen

  • http://www.facebook.com/rimpel.einde Pieter Zandvliet Artist

    lol

  • http://www.facebook.com/rimpel.einde Pieter Zandvliet Artist

    lol

  • https://www.facebook.com/rimpel.einde Pieter Zandvliet Artist

    lol