@vvoorded volgen
foxy vos

Hunkemöller

‘Kom maar terug als je 16 bent.’ Met de staart tussen mijn benen liep ik bij het niet zo mooie meisje vandaan. In de rokerige kroeg keek ik mak geslagen nog een keer naar het meisje. Mijn jaarlijkse blauwtje was weer een feit. Ik was 1.65 meter en 19 jaar. Ik liep terug naar de tafel in de kroeg waar mijn jongere, grote vrienden zaten. De verhalen over rondborstige, kletsnatte klasgenoten vlogen mij om de oren. Ik kon alleen meepraten over de nieuwe catalogus van de Hunkemöller. Youporn en X-Hamster bestonden nog niet.

Toen ik eindelijk groot was sprong ik op een avond, gemarineerd van de drank, achterop de fiets bij een vrouw. Nadat ze mij dringend had verzocht ‘op te tyfen’ kwam ze terug met de vraag of ik een lift wilde. Niet veel later zat ik bij de vrouw met rotkop en enorme tieten op de bank te wachten op wat ging komen. In het Ikea huis dronken we thee uit een Blokker glas. Ik lustte geen thee maar durfde dat niet te zeggen. Stijf van de zenuwen ratelde ik door over een oplossing voor de wereldproblematiek. Omdat er van mij geen enkel initiatief kwam begon zij mij te zoenen. Een drooggerookte tong werd naar binnen geboord. Haar pokdalige huid schuurde langs mijn wangen. Ik stootte de thee om en keek naar de papieren lamp die aan het plafond hing. Het vrouwtje pakte mijn hand en leidde ons naar de slaapkamer. Terwijl ik op het bed geduwd werd, viel mij een Johan Cruyff poster op. Ik vroeg mij af welke leeftijd hij inmiddels had en haar handjes gleden in mijn broek. Aan mijn half slappe pik werd gesjord als aan een joystick bij het verslaan van een eindbaas. Uit vorm van beleefdheid stopte ik mijn handen in haar slipje. Ik voelde een vochtige brij van vlees en haar. Bij mijn ex-vriendinnen van de Hunkemöller voelde dit heel anders. Terwijl ik niet durfde te kijken ging ze wijdbeens op bed liggen. Met haar grote tanden lachte ze naar me. Tussen haar benen keek een vochtige hanenkop met borsthaar mij hongerig aan. Ik stopte mijn worstje in de hongerige mond. Mijn maagdenvlies brak en ik duwde er driftig op los. Met het zweet op mijn voorhoofd dacht ik aan mijn tentamens, over Ajax en aan mijn vrienden. Dit was niet de bedoeling. Waar bleef de geile, dierlijke extase. Ik was aan het poolen met een stuk touw, knikkeren in een tunnel. Ik was als Koos Alberts, ik voelde niets. Het was mijn eerste keer, ik moest presteren.

De klok tikte door en ik was in ieder geval niet te snel klaargekomen. Het was haar beurt. Ruw werd ik omgedraaid en ze ging op me zitten. Ik voelde haar schaamhaar tegen mijn navel schuren en keek naar de littekens onder haar tieten; nep. Driftig harkte ze als een kikker heen en weer. Ik keek naar de harige kut, pokdalige kop, neptieten en Cruyff. Kanker, ik word door een gast genaaid? Haar gehark werd steeds sneller en het geluid steeds hardnekkiger. Als een B- acteur kreunde ik gezellig mee en deed alsof we tegelijkertijd klaarkwamen. Ik was de eerste man die had ‘gefaket’. De vochtige pad rolde van mij af en ging in mijn armen liggen. Als een schoothondje aaide ik haar liefdevol over der bol. Dat hoorde zo, dat had ik in films gezien. Ze stamelde dat ze hier erg naar had verlangd. Ik verlangde naar mijn kinderlichaam en de nieuwe catalogus van de Hunkemöller.

Einde. Door Vincent Vos

illustratie en concept door Joey van Koningsbruggen