@vvoorded volgen
Mark Schoones - Moo Moo

Moo Moo

Het is een vreemd beeld; een 35-jarige Engelsman in een slap over zijn lijf hangend koeienpak slenterend over de grachten. De Engelsman, Steve, is alleen. Kuddeloos. Het woord ‘Achelor’ vaag zichtbaar op zijn voorhoofd.

En.. Steve is finaal naar de haaien. Zijn vrienden uit Newcastle deden hun uiterste best om hem met hoofdpijn en verse zonden het getrouwde leven in te slingeren. Vooralsnog hield hij zich koest. Al moest hij aan z’n beschonken zelf toegeven dat de verleiding van een laatste pre buitenechtelijk avontuurtje lonkte. Zeker met de wetenschap dat zijn aanstaande Tammy, die vanavond ook haar vrijgezellenavond vierde, zich duizend kilometer afstand bevond met, zo vermoedde hij, een rietje in de vorm van een penis in haar mond.
Nog geen tien minuten geleden zat hij ongemakkelijk op een kruk in stripclub La Vie En Proost. De vrouwen op de bar waren niet heel mooi of jong. Sterker; de dame op zijn schoot leek ietwat aan de bruine kant van rijp. Steve was altijd al wat ongemakkelijk geweest rondom vrouwen. Waarom wist hij niet. Hij vond ze wel aardig. Mooi soms zelfs. Maar interactie was altijd al een probleem.
Aanvankelijk trachtte hij ongemakkelijk met dubbele tong een gesprek aan te knopen met de dame. En net wanneer hij zich wilde omdraaien om zijn joelende groep vrienden te vertellen dat ze ‘waarschijnlijk geen Engels’ verstond, zwaaide de dame een paar borsten in z’n gezicht. Zijn wangen gloeiden na. Het deed oprecht pijn. De letter ‘B’, die het woord ‘bachelor’ op zijn voorhoofd completeerde, was in het staartje van zijn vrijgezellenbachanaal gesneuveld. De stripper had zijn status als vrijgezel ironisch genoeg met haar borsten letterlijk gewist.

Kort na deze, tussen aanhalingstekens, dans was het de beurt aan z’n vrienden. De vrienden die vervolgens zo druk waren met de lang over de houdbaarheid zijnde stripper dat ze de vrijgezel van de avond vergaten. Steve zag zijn kans schoon en glipte de stripclub uit. “Nog één keer moest toch kunnen”. En hij beloofde zichzelf dat hij zich als getrouwde man zou gaan gedragen.

Nu loopt hij dus hier met slepende voeten langs de rode ramen. De rijkelijk ingenomen hoeveelheid alcohol geeft Steven zijn in basis verlegen karakter een upgrade. Nieuwsgierig loert hij bij de ramen naar binnen. Na vijf keer heen en weer te hebben gelopen, slaat Steve de Koe een steeg in. Een steeg waar de Aziatisch uitziende dames een plek hebben gekregen, zo lijkt het. “Moo moo. Hey sexy cow.” De stem klinkt gek genoeg ietwat metaalachtig. In de deuropening lonkt een lange dame naar hem. Alle gordijnen in de omringende ramen zijn gesloten. Steve is nu de enige persoon in de steeg. En de enige met een koeienpak aan. Ze zal het dus wel tegen hem hebben.

“Moo moo.” Ze wijst en haar lach weerklinkt door de hele steeg. Hij onderdrukt een glimlach en wil doorlopen. “Moo moo.” Achter hem klinkt het piepen van een deur en getik van hakken op de stoep. Het getik versnelt. Komt dichterbij. Zijn bovenarm wordt vastgepakt. Best stevig voor een vrouw. Best opdringerig. Zelfs voor een prostituee.

Steve kijkt van onder z’n koeiencapuchon licht omhoog; de dame is ruim een kop groter dan hij is. Breder ook. Haar ogen zijn van een ondefinieerbare kleur. Maar ze kleuren mooi, zo in de paarse gloed van het lampje naast haar raam. De jarretels lopen strak over haar volle dijen; de latex string glinstert als een robijn. Steve geeft zich over en laat zich zwijgzaam naar de kamer van de dame leiden. Als een koe die op stal moet, sjokt Steve aan de hand van de dame de kamer door.
Ze duwt hem met haar handen op zijn schouders op bed. Weer die sterke handen. Groot ook. Voor een vrouw. “Undress”, zegt de dame die zich voorstelt als Valerie. Steve gehoorzaamt, ontdoet zich van het koeienpak en gaat liggen op het harde bedje. Of nou ja; bedje. De koude jaren zeventig plavuizen in het kamertje lagen waarschijnlijk beter. Maar probeer dat een stenenkolenEngelssprekende prostituee maar eens uit te leggen als pekkige dronken Engelsman om 4 uur ’s nachts. In een koeienpak.

Steve was wel eens eerder naar de hoeren geweest. Of nou ja; hoeren. Hij had ooit op advies van zijn fysio een massage genomen. Maar omdat een sportmasseur wat prijzig leek, was hij een ‘normale’ massasalon ingewandeld. Toen het kneedmeisje klaar was met de handeling die als massage door moest gaan, stelde ze Steve herhaaldelijk een vraag. Maar het meisje sprak dusdanig slecht Engels dat voordat Steve door had dat de masseuse handwerk aanbood, de proactieve meid al het een en ander uit z’n boxer had gefrommeld. Tien minuten later mocht hij een massage van 200 pond afrekenen.
Nee, Steve z’n ervaring met de betaalde liefde was geen denderend succes. Maar voor twijfel was het nu te laat. De dame van het paarse licht was immers al druk bezig hem oraal te bevredigen. Het koeienpak lag opgehoopt in de hoek. De dame, wiens klok toch loopt, maakte flink tempo en voor Steve het wist was dit deel van de onuitgesproken overeenkomst voorbij.

De dame kwam omhoog, veegde haar mond af, hurkte bij zijn hoofd en kuste hem op z’n wang. Haar huid prikte. Alsof het gezicht van de vrouw net geschoren was. Best raar. Voor een vrouw. “Turn around”, fluisterde Valerie in z’n oor kort voordat ze op haar hoge hakken naar de wastafel loopt. “Weer een massage?”, denkt Steve. Hij draait zich toch maar om en legt zijn voorhoofd op het kussen.
De hakjes tikken op de plavuizen. De dame gaat op z’n dijen zitten. Hij voelt weer die sterke handen over zijn rug. “Just relax”, zegt Valerie. Ok, murmelt Steve. Hij hoort haar spugen. Niet zomaar spugen. Nee, dit was een volwassen roggel. Zo een die een vent zou kunnen ophalen. Een vent?

Langzaam begint het kwartje te vallen. Vertraagd door de alcohol en de honger naar een verboden vrucht. Maar voor het kwartje de grond raakt is het te laat. De vrouw slash man wurmt met beleid haar lid in het achterste van Steve. Steve schrikt zich logischerwijs gek en tracht zich om te draaien. Maar aangezien Valerie toch echt met een penis in de kont van Steve zit vastgebikt, draait ze vrolijk mee.
Met een klap valt Valerie schreeuwend van het bed. Steve grist het koeienpak van de grond en stormt de deur uit. Sprintend door de steeg kleedt hij zich half aan. Aan het einde van het straatje, als Steve weer volwaardig koe is, stuit hij op een dronken student. ‘He!’, roept de student. Steve voelt de schaamte van zijn pijnlijke achterste naar zijn hoofd trekken. In de reflectie van de ramen ziet hij de resterende letters op zijn voorhoofd. ‘He.’

Geschreven door: Mark Schoones
Illustratie door: Josse Blase

Mark Schoones heeft een mavo- én een hbo diploma Journalistiek, en is alleen daarom al volledig ongeschikt voor het schrijven van fictieve seksverhalen. Maar het houdt hem van de straat en dat is tenminste iets. Tijdens kantooruren is Mark hoofdredacteur van Froot.nl en hij eet sinds kort peren. Verder weinig spannends.