@vvoorded volgen
Luckie Delacroix - Nette meisjes slikken niet

Nette meisjes slikken niet

Een goed liefdesverhaal heeft twee belangrijke eigenschappen. Serendipiteit en fantastische orale seks. Het is statistisch onwaarschijnlijk om een vrouw te vinden die de moeite waard is om te beminnen en toch is een ontmoeting tussen geliefden altijd onvermijdelijk.
Dat nette meisjes niet slikken is de uitkomst van uitgebreid empirisch onderzoek dat voorlopig eindigde in een de bekendste havenstad van dit land maar begon met ongemakkelijke onzekerheid onder de rook van Eindhoven.

Ik was vroeger nooit echt populair bij vrouwen. Op school was ik die rare vogel met dat zwarte shirt die altijd in een aantekeningenboekje kliederde. Ik zou eindigen als de Fool on the Hill uit het gelijknamige liedje van The Beatles. Ik was verlegen en heimelijk verliefd op ieder meisje dat lief naar me lachte maar toen ik Nederlands ging studeren in Nijmegen, was ik eigenlijk nog te groen om blauw te lopen.
Het eerste meisje dat me in haar mond klaar liet komen was een tweedejaars studente Sociologie met een Oililysjaaltje die een weddenschap verloren had. Ik mocht niet naar haar kijken tijdens het pijpen en toen ik klaar was, rende ze naar de wasbak in de hoek van haar kamer om mijn kwakje uit te spugen en haar mond te spoelen. Ik vroeg me af hoe het smaakte en leerde snel dat de smaak zich het beste liet omschrijven als zeewater met bitterkoekjes.
Zij vond me dan wel niet leuk, toen ik haar lieverd noemde, begon ze heel hard te lachen en schudde ze met haar hoofd, maar de ervaring met het Oililysjaaltje gaf me genoeg zelfvertrouwen om met begeerlijke meiskes te gaan praten. Ik leerde het belang van twee eenheden alcohol en bleek een heel behoorlijke babbelaar.

De getalenteerde jongedame tussen mijn benen trof ik ergens waar ik niet zocht naar iets om te treffen. Ik was in een Randstedelijke studentenstad om een verhaaltje te vertellen en ze was meteen leuker dan alle Oililysjaaltjes die ik voor haar had bemind.
We dronken biologische Merlot en eindigden in haar bed. Toen ze me vorstelijk aan het pijpen was, vroeg ik me af waar ik mijn kwakje mocht laten. Je komt niet zomaar in de mond van een meisje dat je leuk vindt. Dat doe je alleen bij vrouwen die je niet zo leuk vindt. Als je er schijt aan hebt, blaf je gewoon haar bakkes vol en hoop je vervolgens dat het niet in je gezicht uitgespuugd wordt.
Nette meisjes slikken niet maar dat maakt niet uit. Als mijn sperma op een glijbaan van voorvocht mijn lijf heeft verruild voor het hare, mag ze er mee doen wat ze wil. Als beloning zal ik haar bewijzen dat de verlegen jongen van weleer sinds de middelbare school wel wat kunstjes heeft geleerd want fantastische orale seks is, zoals gezegd, de tweede voorwaarde voor een epische liefdesgeschiedenis.

Goed beffen is geen hogere wiskunde. Je moet het niet doen voor haar genot maar voor jouw plezier. Dit zal automatisch zorgen voor meer genot bij haar en dus ook bij meer plezier bij jou. Het is de neerwaartse spiraal op z´n kop.
Om te zorgen voor ongeëvenaard genot bij een vrouw moet je op kleine dingen letten. Je moet haar lichaam lezen. De ongecontroleerde samentrekkingen van haar spieren, de bescheiden kreuntjes die verklappen hoeveel kilometer het nog rijden is naar een hoogtepunt en de trillingen van haar schaamlippen moeten nauwlettend in de gaten gehouden worden.

Persoonlijk doe ik niets liever dan zoenen met haar mooie voorbips tot een reflectorische kutreactie, gevolgd door een klap met een kussen, me tussen haar benen uit jaagt. Een vrouwenlichaam bespelen gelijk een muziekinstrument is misschien wel de mooiste hobby die een man kan hebben.

Geschreven door: Luckie S. Delacroix
Illustratie door: Josse Blase

Luckie S. Delacroix (LSD) is pornotekstschrijver voor tekenfilms. Hij is ook te vinden op Twitter. Zijn persoonlijke advies aan de lezers van zijn werk: ‘Voor meer informatie over longkanker moet u blijven roken.’